AARoads Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

New rules to ensure post quality. See this thread for details.

Author Topic: Anyone else having problems with the "Quote" function?  (Read 3912 times)

hbelkins

  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 16973
  • It is well, it is well, with my soul.

  • Age: 60
  • Location: Kentucky
  • Last Login: December 03, 2021, 02:44:58 PM
    • Millennium Highway
Anyone else having problems with the "Quote" function?
« on: August 30, 2009, 10:15:04 PM »

I get "loading" at the top of the page if I try to quote a post, and it never goes away. Does this on both Safari and Firefox with my Mac. This is only a new phenomenon of the last two weeks or so and I haven't upgraded browsers or my OS yet. (I'm hesitant to get Snow Leopard because I don't know how much of my stuff it'll break and I"m not keen on finding out.)
Logged


I identify as vaccinated.

rawmustard

  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 779
  • Posin' with the marker

  • Age: 41
  • Location: Battle Creek, MI
  • Last Login: November 15, 2021, 02:56:34 PM
    • Blog
Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
« Reply #1 on: August 30, 2009, 10:23:06 PM »

I get "loading" at the top of the page if I try to quote a post, and it never goes away. Does this on both Safari and Firefox with my Mac. This is only a new phenomenon of the last two weeks or so and I haven't upgraded browsers or my OS yet. (I'm hesitant to get Snow Leopard because I don't know how much of my stuff it'll break and I"m not keen on finding out.)

What I've had to do (someone else mentioned this before in another thread) is to not show quick reply under "Look and Layout Preferences," which acts as a workaround because something's b0rked in the scripting when quick reply is on and you try to click the "Quote" link.
Logged

Marc

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 195
  • Age: 33
  • Location: Austin, TX
  • Last Login: October 30, 2021, 11:51:25 PM
Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
« Reply #2 on: August 31, 2009, 12:45:02 AM »

I've been having the same issues with quotes. Thanks for the suggestion.

BTW, in response to hbelkins's comment, I highly suggest Snow Leopard. It's more stable than Leopard was. And Leopard had two years of patches under its belt. Leopard was essentially Apple's Vista.
Logged

rickmastfan67

  • The Invisible One
  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 2991
  • I want I-67 in PA!!!!

  • Age: 37
  • Location: Pittsburgh, Pa, USA
  • Last Login: Today at 04:21:01 PM

Chris

  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 2405
  • International road enthusiast

  • Age: 34
  • Location: the Netherlands
  • Last Login: Today at 10:58:40 AM
    • Flickr
Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
« Reply #4 on: August 31, 2009, 12:22:48 PM »

Right click on the quote, and then open in a new tab should fix the problem.

 


Opinions expressed here on belong solely to the poster and do not represent or reflect the opinions or beliefs of AARoads, its creators and/or associates.