AARoads Forum

Meta => Suggestions and Questions => Topic started by: hbelkins on August 30, 2009, 10:15:04 PM

Title: Anyone else having problems with the "Quote" function?
Post by: hbelkins on August 30, 2009, 10:15:04 PM
I get "loading" at the top of the page if I try to quote a post, and it never goes away. Does this on both Safari and Firefox with my Mac. This is only a new phenomenon of the last two weeks or so and I haven't upgraded browsers or my OS yet. (I'm hesitant to get Snow Leopard because I don't know how much of my stuff it'll break and I"m not keen on finding out.)
Title: Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
Post by: rawmustard on August 30, 2009, 10:23:06 PM
I get "loading" at the top of the page if I try to quote a post, and it never goes away. Does this on both Safari and Firefox with my Mac. This is only a new phenomenon of the last two weeks or so and I haven't upgraded browsers or my OS yet. (I'm hesitant to get Snow Leopard because I don't know how much of my stuff it'll break and I"m not keen on finding out.)

What I've had to do (someone else mentioned this before in another thread) is to not show quick reply under "Look and Layout Preferences," which acts as a workaround because something's b0rked in the scripting when quick reply is on and you try to click the "Quote" link.
Title: Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
Post by: Marc on August 31, 2009, 12:45:02 AM
I've been having the same issues with quotes. Thanks for the suggestion.

BTW, in response to hbelkins's comment, I highly suggest Snow Leopard. It's more stable than Leopard was. And Leopard had two years of patches under its belt. Leopard was essentially Apple's Vista.
Title: Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
Post by: rickmastfan67 on August 31, 2009, 01:51:33 AM
Quote problem: https://www.aaroads.com/forum/index.php?topic=641.msg34444#msg34444 (https://www.aaroads.com/forum/index.php?topic=641.msg34444#msg34444)
Title: Re: Anyone else having problems with the "Quote" function?
Post by: Chris on August 31, 2009, 12:22:48 PM
Right click on the quote, and then open in a new tab should fix the problem.