AARoads Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: What happened to the search engine?  (Read 2821 times)

roadman65

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 12481
  • Location: Lakeland, Florida
  • Last Login: Today at 11:57:13 AM
What happened to the search engine?
« on: December 16, 2019, 10:58:14 AM »

On my new Lennova computer I do not see the search engine here for finding old topics?  Is it my new pc or is it a thing with the forum server?
Logged
Every day is a winding road, you just got to get used to it.

Sheryl Crowe

1

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 11863
  • Age: 23
  • Location: London (temporarily)
  • Last Login: Today at 12:32:44 PM
    • Flickr account
Re: What happened to the search engine?
« Reply #1 on: December 16, 2019, 10:59:18 AM »

To the right of the date, there is a "+" sign. Click it. (If it shows a "-" sign, then the search bar should already be visible, and I don't know what the problem is.)
Logged
New routes traveled:
🇫🇷A1/E19, A3(clinched)/E15, A86, N104, D316
🇬🇧M3,M4
A3,A4,A40,A46,A100,A200,A302,A303,A308,A322,A330,A332,A345,A350,A355,A360,A361,A400,A3039,A3200,A3211,A3212,A3213,A3214,A3217
E30

roadman65

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 12481
  • Location: Lakeland, Florida
  • Last Login: Today at 11:57:13 AM
Re: What happened to the search engine?
« Reply #2 on: December 16, 2019, 11:00:19 AM »

Ok I see it now. Thanks
Logged
Every day is a winding road, you just got to get used to it.

Sheryl Crowe

 


Opinions expressed here on belong solely to the poster and do not represent or reflect the opinions or beliefs of AARoads, its creators and/or associates.