AARoads Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Thanks to everyone for the feedback on what errors you encountered at https://www.aaroads.com/forum/index.php?topic=33904.0
Corrected several already and appreciate your patience as we work through the rest.

Author Topic: Firefox problem on AARoads  (Read 2947 times)

allniter89

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 685
  • siss boom baa... rotflmao!

  • Age: 70
  • Location: Metropolis, IL
  • Last Login: July 25, 2022, 04:30:47 PM
Firefox problem on AARoads
« on: February 17, 2022, 10:08:34 PM »

Does anyone else have issues using Firefox to view AARoads? On my computer AARoads shows as full screen view and I cant find a way to fix it. I'm using the Microsoft Edge browser & it shows normal. I'm wondering if its my computer or something else.
Logged
BUY AMERICAN MADE.
SPEED SAFELY.

rickmastfan67

  • The Invisible One
  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 3220
  • I want I-67 in PA!!!!

  • Age: 39
  • Location: Pittsburgh, Pa, USA
  • Last Login: Today at 09:29:24 AM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #1 on: February 17, 2022, 10:21:10 PM »

Try hitting 'F11'?

davewiecking

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 782
  • Age: 66
  • Location: Bethesda, MD
  • Last Login: Today at 04:12:05 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #2 on: February 17, 2022, 10:22:01 PM »

F11 toggles between normal and full screen on all browsers I’ve come across, including Firefox.
Logged

allniter89

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 685
  • siss boom baa... rotflmao!

  • Age: 70
  • Location: Metropolis, IL
  • Last Login: July 25, 2022, 04:30:47 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #3 on: February 17, 2022, 10:27:52 PM »

Try hitting 'F11'?
F 11 is a brightness adjustment?
Logged
BUY AMERICAN MADE.
SPEED SAFELY.

allniter89

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 685
  • siss boom baa... rotflmao!

  • Age: 70
  • Location: Metropolis, IL
  • Last Login: July 25, 2022, 04:30:47 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #4 on: February 17, 2022, 10:29:34 PM »

AARoads Forum >Meta >Suggestions and Questions >New post quality restrictions
I just noticed META in the above line, could that be it?
Logged
BUY AMERICAN MADE.
SPEED SAFELY.

rickmastfan67

  • The Invisible One
  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 3220
  • I want I-67 in PA!!!!

  • Age: 39
  • Location: Pittsburgh, Pa, USA
  • Last Login: Today at 09:29:24 AM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #5 on: February 17, 2022, 10:31:37 PM »

Try hitting 'F11'?
F 11 is a brightness adjustment?

No, the F11 button is the toggle for switching between Fullscreen and normal.

Scott5114

  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 19719
  • Nit picker of unprecedented pedantry

  • Age: 34
  • Location: Las Vegas, NV
  • Last Login: Today at 06:18:34 AM
    • Denexa 100% Plastic Playing Cards
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #6 on: February 17, 2022, 10:32:46 PM »

No issues here on Firefox. Sounds like you set some option on your end some way you didn't want it to be and didn't notice that you did it.

AARoads Forum >Meta >Suggestions and Questions >New post quality restrictions
I just noticed META in the above line, could that be it?


Why would it be?
Logged
uncontrollable freak sardine salad chef

davewiecking

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 782
  • Age: 66
  • Location: Bethesda, MD
  • Last Login: Today at 04:12:05 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #7 on: February 17, 2022, 10:36:28 PM »

Try hitting 'F11'?
F 11 is a brightness adjustment?
My guess is you’re on a laptop, and have never used any of the F keys in your life. Many laptops make dual use of the top row on the keyboard. Does yours have a “Fn”  key? That makes the top row of keys act as standard Function keys would on a standard 101 key IBM keyboard. Press that, then the F11 key.

Editing to add that the Fn key is usually located near the Ctrl and Alt keys….
Logged

1995hoo

  • *
  • Online Online

  • Posts: 16334
  • Age: 50
  • Location: Fairfax County, Virginia
  • Last Login: Today at 04:19:52 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #8 on: February 18, 2022, 11:43:19 AM »

No issues here with Firefox, but if you have problems with it, why not try a different browser?
Logged
"You know, you never have a guaranteed spot until you have a spot guaranteed."
—Olaf Kolzig, as quoted in the Washington Times on March 28, 2003,
commenting on the Capitals clinching a playoff spot.

"That sounded stupid, didn't it?"
—Kolzig, to the same reporter a few seconds later.

tolbs17

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 0
  • Age: 21
  • Location: Greenville, NC
  • Last Login: March 31, 2022, 07:24:24 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #9 on: February 18, 2022, 11:47:18 AM »

Firefox works fine for me.
Logged

NE2

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 14422
  • fuck

  • Age: 1
  • Location: central Florida
  • Last Login: Today at 01:42:51 PM
Logged
pre-1945 Florida route log

I accept and respect your identity as long as it's not dumb shit like "identifying as a vaccinated attack helicopter".

allniter89

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 685
  • siss boom baa... rotflmao!

  • Age: 70
  • Location: Metropolis, IL
  • Last Login: July 25, 2022, 04:30:47 PM
Re: Firefox problem on AARoads
« Reply #11 on: February 20, 2022, 09:55:36 PM »

Thanks for the suggestions AAR works ok with Edge, Chrome & IE browsers so screw FF. I tried all the suggestions on FF, nothing worked. I did not know about the additional Fn option on the F keys so I did learn something new.
« Last Edit: February 20, 2022, 10:05:55 PM by allniter89 »
Logged
BUY AMERICAN MADE.
SPEED SAFELY.

 


Opinions expressed here on belong solely to the poster and do not represent or reflect the opinions or beliefs of AARoads, its creators and/or associates.