Meta > Suggestions and Questions

Forum running slow or intermittent?

(1/4) > >>

froggie:
I've noticed this now both at home (recently upgraded to IE8) and at the office (IE7), but the forum lately has been running very slow, and occasionally locking up IE.  Looking at the task manager, it's also been eating up A LOT of memory (over 60mb) while open, and that's with nothing else open.

I suspect it has something to do with the new ads, but not 100%.  Anyone else experiencing this?

Chris:
I use Firefox, and I haven't noticed any problems yet...

rawmustard:

--- Quote from: froggie on November 09, 2009, 06:45:31 AM ---I've noticed this now both at home (recently upgraded to IE8) and at the office (IE7), but the forum lately has been running very slow, and occasionally locking up IE.  Looking at the task manager, it's also been eating up A LOT of memory (over 60mb) while open, and that's with nothing else open.

I suspect it has something to do with the new ads, but not 100%.  Anyone else experiencing this?


--- End quote ---

We still run IE6 here at my office, and I haven't noticed any slowness, but our filters block some of the ads.

froggie:
I had IE6 still at home before, and no problems then.  But now, not just with IE8 at home, but IE7 at the office, I'm running into this issue.

SSOWorld:
I don't use Internet exploder anymore so I couldn't tell you what it is.  Do any of the other sites you visit have issues? :hmmm:

As a note - I absolutely refuse to upgrade to IE8 at home because there are plenty of things wrong with it.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version