Meta > Suggestions and Questions

Trouble accessing forum

(1/8) > >>

myosh_tino:
Earlier today, I tried to access the forums and I was presented with a "Performing Maintenance" page and only admins could log in.  This evening, I tried to access the forums again using the link on the main AARoads webpage and all I got a white page with the words "Sorry Folks".  I was eventually able to get back in here by doing a google search and accessing one of the forums directly.

To whoever handles these things, can you please check the link from the AARoads main page?  Thanks.

Also, my avatar is gone but that's not a big deal because I can re-upload it.

rickmastfan67:
Your avatar is showing fine here (unless you just reuploaded it; well, it's hit and miss.  Sometimes it shows up, sometimes it doesn't).  I would personally host it off the site so it will work no matter what unless you delete it on your site.

Anyways, all but one of the smileys aren't working as well.  Only this one ( :happy: ) is working.

Alex:
There are a number the explanations I have for you...

The forum maintenance mode was activated by me while I contacted my host provider to discuss security concerns with the php scripts of this forum. After addressing some of these, I reactivated the forum.

The "sorry folks" image was from May and that file should have been deleted, but I never got around to it. All of my "write" permissions were reset, and I have to manually reset them to delete or change any files. Fortunately I have figure this conundrum out, but that is why the sorry folks image was in place briefly...

The error messages from earlier this evening were caused by me upgrading the forum to the latest version of SMF. This is now complete...

Your avatar changed, like mine did, because I reinstituted an older version of the forum files/scripts I had saved from May 14, 2009 in place of the most recent ones due to concerns with the security of the php scripts.

There may or may not be another change to the forum in the coming days. Please bear with us on these changes...

rickmastfan67:
Well, if you need some help with SMF, I'd be willing to lend what I know about this type of forums.  I may not be a developer of SMF, but I do know my way around.

myosh_tino:

--- Quote from: AARoads on November 18, 2009, 07:16:19 PM ---There are a number the explanations I have for you...

The forum maintenance mode was activated by me while I contacted my host provider to discuss security concerns with the php scripts of this forum. After addressing some of these, I reactivated the forum.

The "sorry folks" image was from May and that file should have been deleted, but I never got around to it. All of my "write" permissions were reset, and I have to manually reset them to delete or change any files. Fortunately I have figure this conundrum out, but that is why the sorry folks image was in place briefly...

The error messages from earlier this evening were caused by me upgrading the forum to the latest version of SMF. This is now complete...

Your avatar changed, like mine did, because I reinstituted an older version of the forum files/scripts I had saved from May 14, 2009 in place of the most recent ones due to concerns with the security of the php scripts.

There may or may not be another change to the forum in the coming days. Please bear with us on these changes...

--- End quote ---
AARoads,

Thanks for the update.  I saw that hackers got a hold of the forums so I completely understand that there's a lot of cleanup to do.  I will try to reload my avatar sometime tonight.  Thank you for all your hard work and hopefully you can get everything working as soon as possible.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version