AARoads Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Forum Bug  (Read 386 times)

Brian556

  • *
  • *
  • Online Online

  • Posts: 2166
  • Location: Lewisville, TX
  • Last Login: Today at 11:09:30 PM
Forum Bug
« on: January 20, 2018, 09:32:20 PM »

Before I start typing my post subject, the message icon drop box goes away, and is replaced by the text "Green Reflectors in Colorado", which was a post that I made yesterday.
Logged

NE2

  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 13883
  • fuck

  • Age: 11
  • Location: central Florida
  • Last Login: Today at 09:04:36 PM
Re: Forum Bug
« Reply #1 on: January 20, 2018, 09:52:24 PM »

Sounds like a browser bug.
Logged
Florida route log | pre-1945
I will do my best to not make America hate again.
Global warming denial is barely worse than white privilege denial.

rickmastfan67

  • The Invisible One
  • *
  • *
  • Offline Offline

  • Posts: 2710
  • I want I-67 in PA!!!!

  • Age: 34
  • Location: Pittsburgh, Pa, USA
  • Last Login: Today at 10:13:53 PM
Re: Forum Bug
« Reply #2 on: January 20, 2018, 10:13:53 PM »

Before I start typing my post subject, the message icon drop box goes away, and is replaced by the text "Green Reflectors in Colorado", which was a post that I made yesterday.

Sounds like a 'cache' problem with your browser.  Just 'Ctrl+F5' to do a force refresh and you should be fine.

 


Opinions expressed here on belong solely to the poster and do not represent or reflect the opinions or beliefs of AARoads, its creators and/or associates.